Beijing  Acupunctuur Centrum
 

drkang2015.JPG

In de praktijk van Beijing Acupunctuur Centrum werkt Prof. Kang, afkomstig uit Beijing.

Prof. Kang is in 1983 afgestudeerd in de Chinese Geneeswijze aan de Universiteit van Beijing. Voordat hij in 1998 naar Europa kwam, was hij professor op diezelfde universiteit. Deze universiteit werkt samen met het Dongzhimen ziekenhuis. Prof. Kang is een specialist op het gebied van Chinese acupunctuur. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring opgedaan zowel in als buiten China.

 

Prof.Kang is een expert in acupunctuur voor pijnbestrijding. In 2016 heeft hij de "subcutaneous acupuncture therapy" verder ontwikkeld. Hij werkte samen met Chinese producenten om de subcutane acupunctuurnaalden te verbeteren en hij heeft dit alles gecombineerd tot een nieuwe acupunctuur methode: " Fuci acupuncture" . In 2018 werd hij gekozen tot voorzitter van de World Fuci Acupuncture Society. Hij heeft hiermee een belangrijke bijdrage geleverd aan de acupunctuurbehandeling van pijn.

Prof.Kang is ook een expert in het behandelen van astma met traditionele Chinese geneeskunde en heeft grote successen geboekt. Van de meeste astmapatiënten zijn hun symptomen verbeterd na verschillende behandelingen en zijn ze gestopt met de westerse geneeskunde en verneveling.

Prof. Kang is een volledig gekwalificeerd lid van NVTCG Zhong (Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeswijze).

Mevrouw X.L. Cheng werkt ook als acupuncturist in onze praktijk. Ook zij is een volledig gekwalificeerd lid van NVTCG Zhong. ​