Allergietest

De term allergie wordt gebruikt om een reactie van het lichaam te omschrijven op een substantie, die op zichzelf niet per se schadelijk is, maar die een immuunreactie geeft die symptomen veroorzaken voor iemand die hier gevoelig voor is. Dit kan leiden tot ongemak of zelfs grote ellende.

De klachten van een allergie zijn zeer uiteenlopend, van een loopneus en jeukende ogen, tot huiduitslag. De geur, smaak of het aanraken van een bepaalde stof verergert de conditie en leidt tot irritatie, extreme ongemak en kan soms fataal zijn. Het treedt op wanneer het immuunsysteem van het lichaam een overreactie geeft op een in principe niet-schadelijke substantie.

Allergie komt veelvuldig voor en heeft effect op ongeveer 1 op de 4 mensen in Engeland. Elk jaar stijgt dit aantal met 5%, de helft hiervan betreft kinderen.

In de praktijk van Beijing Acupunctuur Centrum kunnen we testen op alle vitamine- en mineralentekorten, alle toevoegingen in voedsel en drank, 13 soorten zoetstoffen, 43 groentes, 16 vetten en zuivelproducten, 28 soorten vlees en gevogelte, 39 soorten vissen en schelpdieren, 45 vruchten, 10 noten, 13 granen, 14 peulvruchten, 10 dranken, 35 kruiden en specerijen, 10 toxines en 30 overige substanties waaronder huisstofmijt, veren, dierenharen, geurstoffen, aerosols, grassen, planten, bloemen, nicotine, gist, wijn, bier, sterke drank, kraanwater, cosmetica, shampoo, waspoeders, bleekmiddelen, schoonmaakmiddel, fluorescerend licht, hoogspanningsmasten, tv schermen etc.

Uw persoonlijke rapport wordt volledig aangevuld met opmerkingen en adviezen over de mogelijk aanwezige allergieen.

Op dit moment wordt deze test niet door zorgverzekeraars vergoed.

Gallerij

's-Hertogenbosch

 

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en
zaterdag van 9.00 tot 16.00

All copyright reserved by Prof.Beijing 2012